Hirdetés

A szerkesztő: Dotedoki

Adatlap

Magamról

Az AL-BA MED 2000 Humánegészségügyi Szolgáltató Bt. 1999-ben alakult. Az elmúlt években tevékenységi körünk az online megjelenéssel és webdesign-nal egészült ki. Partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk a weboldal elkészítésétől, banner hirdetéseken keresztül a hatékony online megjelenésig. Célunk, hogy partnereinket segítsük a piac diktálta online megjelenésben, mely nélkül ma már egy vállalkozás sem működhet hatékonyan, továbbá, hogy az általunk készített lap.hu oldalak látogatói csak minőségi, a szakmai kritériumoknak is megfelelő, validált tartalomhoz jussanak. A Startlapon több, mint 30 egészségügyi témájú lappal vagyunk jelen. !!!KEDVES LINKAJÁNLÓ!!! Nem áll módunkban olyan oldalak linkjeit felvenni az oldalra, amelyek: -tartalmilag nem kapcsolódnak szorosan az adott lap.hu oldal témaköréhez -technikailag nem megfelelően működnek -tartalmilag vagy megjelenésben kívánni valót hagynak maguk után (pl.:rossz olvashatóság); -amelyeknél adatfeltöltés még folyamatban van. ! ! ! HIRDESSE CÉGÉT FÉNYKÉPEKBEN, ILLETVE BANNERBEN IS ! ! ! információ: a lap jobb oldalán található "Médiaajánlat" dobozban.

Egyéb általam szerkesztett lap.hu oldalak

Meghatározás:

Ez az oldal az eddig ismert legkisebb, legegyszerûbb felépítésû, pusztán fehérjékbõl álló fertõzõ ágensekkel az úgynevezett prionokkal foglalkozik.

Ez az oldal az eddig ismert legkisebb, legegyszerûbb felépítésû, pusztán fehérjékbõl álló fertõzõ ágensekkel az úgynevezett prionokkal foglalkozik.

Szponzorált hirdetések

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal profiljába tartozó javaslata van, amellyel az oldal jelenlegi tartamán javítani lehet, kérjük jelezze a szerkesztőnek ezen a felületen keresztül. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy szerkesztőnk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!
Ha linket akar ajánlani, kérjük kattintson ide!

Név:
 
E-mail cím:
 
Javaslat:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés